dimarts, 8 de gener del 2008

El(s) primer(s) comentari(s) (a què esperes)!


Em sembla que dónes una mirada diferent a la “incertesa del futur”, canviar la por al canvi, a allò que ens és desconegut; per la possibilitat de que arribin situacions millors, i fantasejar amb què ens passa el que realment desitgem. Em sembla que, amb comptades excepcions de persones que tenen la sort i la capacitat de ser “optimistes de cor”, en general la por ens impulsa cap a la fantasía catastròfica enlloc de deleitar-nos amb la fantasia “anastròfica” que és el contrari, imaginar i sentir, en els moments en que ens perdem en cabories, que ens arriba precisament allò que tant desitgem i que ens veiem feliços i ho sentim a la pell com si fos real com la pròpia vida. Que tinguis un any 2008 amb molta màgia i enhorabona per aquest blog!!! (Agueda)

And the resposta is ...

Gràcies, Àgueda, per aquestes paraules escrites plenes de tendresa, poesia i saviesa. I gràcies també per ser la primera persona agoserada en trencar el gel i insertar el primer comentari en aquest blog que m'agradaria que s'alimentés sol, a través de les vostres opinions, i em deixés a mi únicament com un observador privilegiat d'un grapat d'ànimes que comparteixen una consciència en comú.


2ª Comentari

Sònia ha dit...
Gràcies MESTRE...

quin gran camí de llum ens regales amb aquesta finestra dedicada a l*infinit, a l*amor més pur, a les volades més sentides...

And the resposta is ...

Sònia, les paraules enmudeixen sempre davant dels teus preuats elogis. Gràcies per la teva amistat pura, transparent i revitalitzadora.

I si voleu saber realment qui és el mestre i qui l'alumne, visiteu el blog de la Sònia. El trobareu a ...

► 2007 (50)
► agost (12)

Deixeu-vos besar amb la poesia de la Sònia